Mendegél a mandarin

Egy év a világ körül

Pattaya

2015. február 24. 16:58 - dddoni

Míg Patong csak Phuket partyfővárosa, addig Pattaya egész Thaiföldé, tényleg nem szól másról mint a szeszről és a szexről. Minden bárban alapfelszerelés a billiárdasztal és rájöttünk hogy azért ez a szexturisták kedvenc elfoglaltsága, mert játék közben nem számít a nyelvi akadály és még dörgölőzni is lehet. Patonghoz képest kicsit nagyobb az egy főre jutó sztriptízbárok száma és feltűntek a sarki viagraárusok is. Láttunk bottal járni alig bíró szexturistát és tolószékest is, szegényeknek már csak 30 feletti thai nő jutott. Fogadni akartunk hogy mikor fog egy járókeretes szembetotyogni vagy akinek a csaj tartja az infúzióját, de végülis ilyet nem láttunk.

Lespanoltam egy svájci orvos sráccal, aki csak egy napra jött kiküldetésre, mert egy svájci öregúr stroke-ot kapott (vajon mit csinálhatott közben) és asszisztálni kellett a hazaszállításában. A svájci egészségbiztosítás azt is fedezi, hogy orvost küldjenek érte Thaiföldre. Asszem van még hová fejlődnünk... Azt nem sikerült eldöntenünk, hogy az legyen az életcélunk, hogy ne legyünk ilyen szánalmas vénemberek, vagy pont hogy ez az igazi élet és kezdjünk el erre spórolni. Van még pár évünk eldönteni.

A fiatalabb turisták összetételét talán az jelzi a legjobban, hogy sok helyen már nem is bajlódtak az angol feliratokkal, minden egyből cirillel van kiírva. A tengerpartot itt nem igazán emelném ki, max az elmegy kategóriába fér bele, de legalább tömeg itt sem volt. Viszont a vizisportok határozottan olcsóbbak voltak a túlkínálatnak köszönhetően, be is fizettem egyre. Cziva kamerája végig ott fityegett a mellényemen, így ti is megcsodálhatjátok a kilátást és a lábaimat:

Igen, parasailing. Hatalmas élmény, pedig nem voltam fönt egy percnél tovább. És milyen profin visszaraktak már a hajóra. A tériszonyom egyáltalán nem jött elő, lehet következőnek egy tandemugrást is bevállalok.

A Pattayai életet egy kis kultúrával kellett ellensúlyozni, így felmásztam a helyi óriásbuddhához az óriáshétfejűkígyós óriáslépcsőn, ahonnan egész jó kilátás nyílt a városra. És itt találkoztam az eddigi legpofátlanabb vallási lehúzással: fizethetsz azért, hogy szabadon engedhess egy galambot így téve valami jót a galambbal és közvetetten a világgal. És basszus valaki azzal keres pénzt, hogy galambokat kap el hogy te elengedhesd jó pénzért. Ez mi már? Képek a galériában:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mendegelamandarin.blog.hu/api/trackback/id/tr797192317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása