Mendegél a mandarin

Egy év a világ körül

Netadó

2014. október 23. 15:59 - dddoni

A hírportálokon, blogokon és facebookon 2 napja mást se látok, csak az internetadóval kapcsolatos posztokat. Ami csak azért idegesítő, mert akárhányszor meglátom eldurran az agyam. Én nem esek neki századjára is kiszámolni, hogy mennyibe kerül ez. Azt sem fejtem ki, hogy milyen ártalmas az egész. Szerintem látja azt mindenki. Simán csak elgondolkodtam, hogy egy ilyen országba kellene visszamennem?

Meglep hogy ekkora visszhangja lett, mikor sok hasonló kaliberű ügy, többek között a kormánytagok és NAVos vezetők korrupciós vádai nem ütötték meg a mércét, ez meg igen? Azok havi több százezer forintnyi adónkat kezelik és nyúlják le, ez meg "csak" havi 10-20.000 Ft-ról szól.

Az kétségtelen, hogy a népharagot látva ebben a formában nem merik majd bevezetni a törvényt. De remélem a fidesz elbalfaszkodja és vár még pár napot a visszavonással és addigra összejön egy jó kis tüntetés. Azért a 200.000 fős facebook event biztató. Kár hogy ennek töredéke se fog elmenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mendegelamandarin.blog.hu/api/trackback/id/tr446826361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása