Mendegél a mandarin

Egy év a világ körül

Hétfői buli

2014. október 21. 12:51 - dddoni

Fullos haverom megint elvitt bulizni, ezúttal egy csajnak a szülinapjára. Az alapozást egy "Hidden bar" nevű helyen kezdtük, ami nevéhez híven egy kicsit el volt dugva. Egy hosszú folyosóra mentünk, aminek a végén nem volt ajtó. Mondom a srácnak hogy eltévedtünk, biztos másik folyosón van. Nemnem, nyomjam csak meg azt a villanykapcsolót. Hát nem behúzódott a falba a könyvespolc? Ez volt a bejárat. Tiszta Harry Potter. Kár hogy cserébe pofátlanul drága volt a hely.

Utána a múltkori klubba mentünk, de hétfő lévén rajtunk kívül nem nagyon voltak. Erre kitalálták, hogy menjünk VIP szobába és játsszunk valami "dirty"-t. Kicsit megijedtem, hogy a perverz kis kínaiak mit találtak ki, aztán sikerült túlszárnyalni legrosszabb félelmeimet is. Karaoke... Az én hangommal. Értitek.

Szerencsére ők annyira élvezték, hogy ki se akarták adni a kezükből a mikrofont, így én szerencsésen megúsztam az éneklést. Sőt az egyik srác a Single Ladies full performanszot adta elő. Közben megtanítottak a kockajátékukra, felfedeztem hogy léteznek kínai rockszámok és rájöttem a klubok üzleti modelljére. Ezek nem a lenti piafogyasztásból élnek, hanem a tánctérre néző fenti VIP szobákból.

IMG_20140926_232059.jpg

Egy kicsit nehéz visszaszokni, hogy itt még lehet bent cigizni. Ezzel ráadásul odáig mennek, hogy még a piszoárokon is hamutál van. A WCben pedig kézmosás után nem csak a törölközőt nyomják a kezembe a frakkos WCsfiúk, hanem még rágóval és parfümmel is megkínálnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mendegelamandarin.blog.hu/api/trackback/id/tr606778521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása