Mendegél a mandarin

Egy év a világ körül

Majdnem jegy Oszakába

2014. október 13. 12:00 - dddoni

Már egy ideje nézegetem a fapados repjegyeket és végre találtam egy igazán jót, 16$ Oszakába. Az oda-vissza megvan 7000 Forintból. Zsírkirály. Elkezdtem szállásokat nézegetni, már össze is állt a fejemben, hogy 2 éjszaka tatamis szobában, két éjszaka kapszulahotelben, így minden japán specialitást kipróbálok. Nem is olyan drágák. Ilyen low budget túráról álmodni se mertem.

Venném meg a repjegyet, erre a kosárban már nem 32$, hanem 232$. Adó. Szomorú, de itt még nincs szabályozva a fapadosok átbaszása így a naiv kis európaiak jól bedőlnek a csábító reklámoknak és jót koppannak.

Úgy néz ki Japán kiruccanás nem lesz idén. No nem mintha a 232$ olyan sok lenne a repjegyért, csak akkor már nem hétvégi kiruccanást terveznék, hanem rendesen be akarom járni Japánt. Három hetet meg most nem tudok lógni. Majd Thaiföld után újra ránézek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mendegelamandarin.blog.hu/api/trackback/id/tr536778469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt_ 2014.10.15. 11:41:10

Eddig volt 2 majdnem vonatjegy vasarlasod es egy majdnem repjegy vasarlasod. Fogsz is menni valahova vagy elobb vegigprobalod az osszes helyet, ahol valamilyen jegyet adnak el? :D
süti beállítások módosítása